محصول به سبد خرید اضافه شد
0

چرا شيفتة شخصيت مرزي مي‌شوم؟

دسته‌بندی: ازدواج
تاریخ: 24 دی 1401
بازدید: 461

چرا شيفتة شخصيت مرزي مي‌شوم؟

شيفتگي و علاقه به شخصيت‌هاي طوفاني (كه ممكن است مكرراً در زندگي شما روي داده باشد) به اين معناست كه اغلب جذب افرادي مي‌شويد كه ويژگي‌هاي زير را دارند:

+ بعضي مواقع حالت روحيش متغير، دمدمي و بي‌ثبات مي‌شود.

+ در ترس و اضطراب رهاشدن به سر مي‌برد و احساس مي‌كند اكثر رفتارهاي شما به منظور طرد شدن اوست.

+ حرمت نفس بسيار پاييني دارد.

+ زمينة بروز خشم و عصبانيت بسيار شديدي را دارد. احساسات خود را به شدت و به شكلي افراطي نشان مي‌دهد و اكثر اوقات حالت افسردگي قهرآميزي به خود مي‌گيرد.

+ گاهي اوقات تهديد به خودكشي مي‌كند و اين تهديد را با مصرف ميزان نسبتاً بالاي دارو و يا صدمه زدن ظاهري به جسمش عملي مي‌كند.

+ دائماً احساس پوچي يا بي‌حوصلگي دارد.

+ ممكن است ضربه‌هاي روحي يا جسمي به شما وارد كند.

با خواندن اين ويژگي‌هاي هشدار دهنده ممكن است در عجب بمانيد و سلامت عقلي خود را به دليل دوست داشتن چنين شخصيتي، زير سوال ببريد. اما اگر اخيراً شيفتة كسي شده‌ايد كه نشانه‌هاي اين اختلال را دارد و يا متوجه مي‌شويد اكثراً در دام رابطه با چنين شخصيت‌هايي گرفتار مي‌شويد، تنها نيستيد. به خاطر داشته باشيد يكي از ويژگي‌هاي بارز اين افراد داشتن رابطه‌هاي بسيار زياد اما كوتاه مدت مي‌باشد. شكي نيست اكثر افراد نيز ممكن است رابطه‌هايي اين چنين كوتاه و زودگذري را تجربه كنند. در پس جذابيت ظاهري، عوامل مشخصي در شخصيت فرد مبتلا به اختلال مرزي وجود دارد كه مي‌تواند بسياري از ما را شيفته كند، گول بزند و به دام بياندازد. براي در امان ماندن از خطر غرق شدن در اين رابطه، لازم است در همان مراحل اولية آشنايي تدبير و احتياط هوشمندانه به كار ببريد.

سید حسن ساداتیان

دیدگاه‌ها

رفتن به بالای صفحه

فروشگاه اینترنتی باهدف، مرکز خرید کتب روانشناسی می باشد و همچنین فروشگاه اینترنتی انتشارات باهدف مرجع تخصصی معرفی و فروش اینترنتی کتاب در ایران است و حوزه های روانشناسی و علوم اجتماعی و تعلیم و تربیت را شامل می‌شود.
تمامی حقوق این سایت متعلق به تیم باهدف می باشد.
Copyright © 2020 Bahadaf