افراد موفّق و خوشبخت و سالم چگونه زندگی می کنند؟
افراد موفّق و خوشبخت و سالم چگونه زندگی می کنند؟
افراد موفّق، فقط و فقط در خانهی چهارم قرار میگیرند؛ یعنی زندگیشان را در خانهی چهارم میگذرانند و همیشه درگیر کارهایی میشوند که مهم هستند، امّا فوری نیستند. برای درس، مطالعه، ورزش و روابطشان برنامه دارند و ابداً خودشان را نگران کارهایی نمیکنند که فوری هستند، ولی مهم نیستند.
همانطور که گفته شد، معنایی ندارد که انسان عمرش را این چنین بگذراند و چون یک کار فوری هست که باید به آن رسید و هر وقت در زدند، هر وقت تلفن کردند، باید سریع جواب داد؛ هیچ دلیلی برای این کار وجود ندارد. بسیار طبیعی است که ما سراغ خانهی دوم هم نمیرویم، زیرا نه مهم هستند و نه فوری. چرا وقتی من و شما این همه وقت کم میآوریم و این همه کار داریم و حتّی به نصف کارهایمان هم نمیرسیم، سراغ کارهایی میرویم که نه مهم هستند و نه فوری و وقتمان را آنجا میگذاریم؟
طبیعی است که اگر به کارهایی برسیم که مهم و فوری نیستند، معمولاً فقط تصادف میشود و تصادف را هم از قبل نمیتوان پیشبینی کرد و به آن هم باید جواب داد. بنابراین نباید گرفتار خانهی اوّل یا مرحلهی اوّل شویم که کارهای مهم و فوری هستند یا اگر هم درگیر آنها شدیم، تصادفی است که خارج از کنترل ما است و باید صبر کنیم تا هر وقت اتّفاق افتاد برایش کاری کنیم. همچنین نباید به خانهی دوم برویم، زیرا نه مهم است و نه فوری. به خانهی سوم هم نمیرویم برای اینکه فوری است ولی مهم نیست. تمام نیرویمان را در خانهی چهارم میگذاریم که کارهای غیرفوری و مهم هستند. بنابراین افراد موفّق برخورد درستی با زمان دارند و اگر شما با زمان و زمان بندی برخورد درستی نداشته باشید، گرفتار میشوید.
امروز برابر با فردا میباشد. مسئلهی فوق العاده مهم دیگری که توأماً در رابطه با سلامت فیزیکی و روانی و خوشبختی وجود دارد این است که انسان موفّق در ذهن و زندگیش به این نتیجه رسیده است که امروز درست برابر فرداست. این فردا برخی اوقات فرداست، بعضی اوقات هفتهی دیگر، ماه دیگر و یا سال دیگر یا حتّی 10 سال دیگر است، آن هم با توجّه به موضوعات.
روزی که من معتقدم و امروز را باور دارم و آن را حس و احساس کردهام و آن را فهمیده و پذیرفتهام و با آن راحت هستم که امروز مساوی است با فردا، اتّفاقی که میافتد این است که درد امروز مساوی است با درد فردا و لذّت امروز مساوی است با لذّت فردا و روزی که درد امروز مساوی با درد فردا و لذّت امروز مساوی با لذّت فردا شد، مغزمان اینگونه کار میکند که ابتدا درد را بِکِشد و بعد لذّت را بچشد.
دیدگاهها